Forholdsregler og anvisning

Keramik- og porcelænsblomsterne er meget hårdt brændt og kan stå ude næsten hele året. Men blomsterne tåler ikke frost. Når du går ind fra haven i efteråret, så tag blomsterne med. Brug den inden døre sat sammen med grønne planter eller stedsegrønt, til jul sammen med kogler og traditionel julepynt. Til påske sammen med forårs grene, visne blade og hø, visent græs. Se under jul 0g forår øverst på hjemmesiden.

tulipaner der har fået frost

Sådan ser keramikblomster ud, når de har fået frost. Det er bare lidt ærgerligt. Så pas på!!!!!!!!!!!

Blomsterne har en stilk af blomstertråd, som er en jerntråd med grøn lakbeskyttelse. Sæt aldrig keramikblomster i vand. Hvis blomsterne står meget i fugt, så vil de efterhånden ruste og til sidst knække.

Derfor råder jeg til, at du beklæder dem med blomstertape eller floratape. Dette kan du få i forretninger, der handler med blomsterbindings tilbehør (spørg din lokale blomsterhandler, de ved alt om det).

Da stilkene på blomsterne er metal, skal du aldrig sætte dem i din fineste vase. Der kan dannes rustpletter, også selv om du har tapet dem.

Sæt keramik- og porcelænsblomsterne i grå skum (oasis) mos, jord, halmkranse o. lign. Følger du ovenstånede ,vil dine blomster få en lang levetid.

På mange af de øvrige sider, vil du kunne se hvordan jeg bruger blomster og blade, lidt inspiration.

Held og lykke med dem!!!!!!!

 

Leave a comment

Skriv et svar